Klikk her for utskriftsvennlig versjon
Heim > Linjene > Friluftsliv Idrett Trening > Aktuelt frå linja > FIT - Friluftsliv Idrett Trenings-linja utforsker sørlige Thailand i 4 uker
Friluftsliv Idrett Trening

FIT - Friluftsliv Idrett Trenings-linja utforsker sørlige Thailand i 4 uker


Av: Christian Howlid  [Sist endret: 17.01.2019 18:23:54]

Imens vi venter på lengre og lysere dager i Norge, og mer snø i Norge, har vi allerede vært i Thailand i over en uke. Og med over 2 uker igjen, utforsker vi fjellveggen med klatring og rappellering, templer, grotter og nydelige strender med sand mellom tærne, eller med tærne godt plantet i gulvet i yogasenteret.

Etter noen dager først i Phuket og deretter Ao Nang, bar det avgårde til Ko Tao, skillpaddeøya! Her bor vi i nydelige omgivelser i 10 herlige dager, mens vi driver med snorkling, dykking, yoga, og trapez blant annet. I Ao Nang var vi både på øyhopping, besøkte tempel, små fjelltopper og klatret i legendariske og nydelige Railey Beach. I år bodde vi bokstavlig talt på selve stranda i et lite koselig 12 rom stort hotell.

Vi har allerede rukket å oppleve smil og sol, utforske templer, og bli kjent med hotellenes basseng i varierende størrelse. Og ikke minst Asias beste zipline løype, som du kan se fjordårets video av her.

Vi driver blant annet med klatring, og nå med påfølgende reise til Skillpaddeøya Ko Tao erdykking & snorklingyoga og trapez med mer på menyen.