Klikk her for utskriftsvennlig versjon
Heim > Linjene > Body & Mind - Asia > Aktuelt frå linja > Linja Body & Mind - Thailand & Bali, driver variert trening fra oktober til desember
Body & Mind - Asia

Linja Body & Mind - Thailand & Bali, driver variert trening fra oktober til desember


Av: Christian Howlid  [Sist endret: 22.12.2017 14:35:56]

Vi har overnattet på et fyr ute i havgapet, men først og fremst bruker vi den mørke tida opp mot jul innendørs på treningssenteret 30m fra skolen. Men også i svømmehallen, på massasjebenk i dojo-en, og vi har til og med besøkt og testet akrobatikk og trampoline til en sirkuslinje, samt testet å ri på hest.
I tillegg har vi drevet med Pilates, lært Bo (lang stav) av en ekte Kung Fu mester fra Kina, lært en del om anatomi og viktigheten av å sette opp et balansert styrkeprogram, samt gjennomført en fantastisk elevkveld for resten av skolen.

Vi pleier å besøke naboskolen Fjordane Folkehøgskule som har både sirkuslinje og flere hestelinjer. Vi er 1-2 dager hos dem, og de besøker oss 1-2 dager. Og ikke minst lærer elevene mye om trening på det moderne treningssenteret som befinner seg 30m fra skolen, hvor elevene har fri tilgang fra 7-23 hver dag i halvannen måned frem til jul.

Før vi rett etter jul setter kursen mot Asia, og Thailand & Bali! Men først skal vi på en ny grottetur i desember.