Klikk her for utskriftsvennlig versjon
Heim > Linjene > Friluftsliv Idrett Trening > Aktuelt frå linja > Har du også lyst til å snorkle med store koselige skilpadder og snille haier?
Friluftsliv Idrett Trening

Har du også lyst til å snorkle med store koselige skilpadder og snille haier?


Av: Christian Howlid  [Sist endret: 25.02.2017 00:38:44]

Da har vi i Adventura Body & Mind-klassen fått gjort ferdig filmsnutten på 2 min, som viser fantastiske opplevelser i vannskorpa, mens vi er cm unna store saktegående skillpadder, og kun få meter unna ufarlige haier. Flere overvant sin haiskrekk, og noen såg 4 haier på samme tid. OBS! Ingen som ikke vil, må svømme/snorkle med hai.

I hele 10 dager besøker vi "Ko Tao", skillpadde-øya. Ko betyr øy, og Tao betyr skillpadde.

Dykking og yoga står hovedsakelig på programmet, men også trapez og snorkling, og sistnevnte gav fantastiske opplevelser fra overflaten, eller 3-5m lengre ned. I fjor var vi så heldige å se hvalhai, noen av oss, og i år fant vi bukta som garantert lar deg få se enten hai, eller skillpadde, eller opptil flere av begge deler. Og dette kun minutter å gå unna Yogasenteret. Her er vannet for grunnt til å dykke egentlig.Jeg brukte Go Pro 4 til å filme med! Beklager litt urolig filming.Ta en titt på filmen over og se hva du kan ha i vente om et års tid! Hvis du får plass på linja da. For linja begynner å fylles opp. Mange har søkt allerede!