Klikk her for utskriftsvennlig versjon
Heim > Linjene > Friluftsliv Idrett Trening > Aktuelt frå linja > FIT: Friluftsliv - Idrett - Trenings-linja på høye topper og kule DNT-hytter
Friluftsliv Idrett Trening

FIT: Friluftsliv - Idrett - Trenings-linja på høye topper og kule DNT-hytter


Av: Christian Howlid  [Sist endret: 05.12.2018 17:36:12]

Den populære linja, som tidligere het Adventure Body & Mind - Asia, er nå omdøpt til FIT som inneholder Friluftliv, Idrett og Trening med fortsatt 4 uker i Asia, hvor både utenlandsturen i januar og Norges-programmet resten av året, er ALT inkludert i prisen for året 2019/ 20! Det innebærer også 7 ukers periode på Treningssenter i mørketida nov/ des med anatomi, styrke, massasje etc.

I høst har vi blant annet besøkt to helt spesielle hytter til det norske DNT-systemet, og vi skal snart overnatte på enda en "hytte" som er et fyr ytterst ute i havgapet. Vi startet med å gå 1.848 høydemeter fra 0 m.o.h. til en borg, Skålatårnet, helt på toppen av ett fjell. Her overnattet vi før vi gikk ned neste dag.

Vi var også innom en av de minste og mest spesielle "hyttene" til DNT, Tyssenaustet, som egentlig er et naust som er omgjort til en liten hytte med dertil skrått gulv og kun 6 sengeplasser. Her sov de fleste ute til en nydelig stjerneklar natt i et helt nydelig område på ca 700 meters høyde. Hytta/ naustet ligger helt ned til et idyllisk fjellvann, omkranset av fossefall, bre, og høye tinder.