Klikk her for utskriftsvennlig versjon
Heim > Linjene > Friluftsliv Idrett Trening > Aktuelt frå linja > Adventura Body & Mind måtte ha kontroll på både "body" & "mind"
Friluftsliv Idrett Trening

Adventura Body & Mind måtte ha kontroll på både "body" & "mind"


Av: Christian Howlid  [Sist endret: 21.11.2016 19:44:39]

Liker du å ha det gøy med kroppen din? Har du hatt lyst til å henge opp ned i diverse apparaturer og kroppsstillinger? Prøve å gå på stram line? Eller hva med å gå/løpe rundt i hydrauliske hoppe-stylter. Prøve enhjulssykkel, eller balansere på stoler? Alt dette og mere til fikk vi prøve ved besøk til Sirkuslinja ved naboskolen; Fjordane Folkehøgskule og sirkuslinja der.

Vi har noen ganger besøkt Fjordane Folkehøgskule som ligger ca 1t fra vår skole. Her har vi besøkt sirkuslinja i halvannen dag, og de oss tilsvarende lenge etterpå. Vi pleier da også å få titte innom Norsk Fjordhestsenter som de 2 hestelinjene ved skolen bruker som sin stall, og i år fikk vi også ri på hestene deres.


Vi fikk prøve utrolig mye gøy av dem, og de fikk en smakebit av kampsport og massasje hos oss. Og som elev på Adventura Body & Mind, rekker du ikke å gå lei, fordi vi prøver noe nytt hele tiden gjennom hele skoleåret. Bare bla tilbake i alle nyhetsartiklene og titt. Og selv blant alle nyhetsartiklene er bare halvparten av alt vi gjør nevnt.